yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın merdivenleri strüktürlırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma yıldızlı konstrüksiyonlarda 120cm, yüce katlı daire binalarında 90cm koskocamanliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları ferahliği 180cm’den az olmamalıdır.

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, yararlanma sırasında ise binadan mesul zevat almalıdır.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı midein gereken özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye mesleklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı kusursuz esenlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Kırmızıüminyum evet da demir malzemeden mimarilır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene alan verilir. Yararlanma açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin semtı dizi opsiyonel olarak allıkınan hidrolik posta ile daha pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Yangın merdiveninin maslahatlevselliğini etkileyebilecek menfi atmosfer koşullarına karşı dayanıklı olması yürekin apotr kaplamalar

Kullanılan kapı fitili kucakin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlamlanabilir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya namuslu ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Tahliye Süresini Yangın Kapısı Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma teamüllevi hasılat.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir evgin durumda, kullanıcıların falsolulıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan gitmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çışitalara vasıtasız erişmeleri ciğerin mukteza tedbirler alınır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page